Alta Anoia / Escoles

 

Des del Consorci per la Promoció Turística de l’Alta Anoia creiem amb fermesa en la riquesa educativa intrínseca que amaga el nostre territori,

A la Catalunya Central, al nord de la comarca de l’Anoia, entre paisatges plens de natura, patrimoni cultural, històric i arquitectònic,  s’amaga una bona varietat de propostes educatives per gaudir-ne amb grups d’escolars de diferents edats.

En aquest sentit, hem realitzat un recull de les diferents activitats de caire pedagògic del territori, on podreu trobar diferents fitxes explicatives de cadascuna d’elles, classificades per àmbit principal de treball; coneixement del medi, educació artística, educació física, història...  

Aquest recull ha tingut en compte la vinculació de les activitats amb els objectius contemplats al currículum escolar (per àrea, etapa i matèria), pensat com a complement lúdic i educatiu ideal del treball a l’aula.  

A més, ens plau adjuntar-vos en format PDF el recull de fitxes que conformen la carpeta pedagògica "Aprendre en viu a l’Alta Anoia", que podreu descarregar i arxivar fàcilment per tal de consultar i valorar les diferents propostes en les planificacions del curs.  

En aquests moments estem treballant les fitxes escolars de la resta de la comarca de l'Anoia, esperem oferir-vos les millors propostes el més aviat possible.

Àrees de coneixement

El material presenta un recull de fitxes educatives que descriuen totes les activitats segons cada matèria educativa.

Espais Educatius

El material presenta un recull de fitxes educatives que descriuen totes les activitats centrades en els següents espais.

Etapes Escolars

El material presenta un recull de fitxes educatives que descriuen totes les activitats centrades en els següents etapes escolars.

Conecta o crea una cuenta de usuario para registrar una actividad.

Diputació de Barcelona Servei d'Ocupació de Catalunya Fons Social Europeu Departament d'Empresa i Ocupació